Det siger de andre vinduespudsere 

Hos Fenster ønsker vi glade og succesfulde Partnere. Vores mål er at lave den bedste løsning til vinduespudsere i Danmark.

Jeg har over 30 år i branchen og har derfor prøvet mange af de traditionelle IT-løsninger til vinduespudsere. Men ingen gør det ligeså godt som Fenster.

Med Fenster modtager jeg rigtig mange bestillinger hver eneste måned via min hjemmeside, samtidig med at jeg også bruger Fenster til mine abonnementskunder.

Min omsætning er steget med mere end 40%, efter jeg er startet med Fenster. Jeg synes, at Fenster er det bedste, der er sket for branchen i mange år.

Jack Kimbork, Direktør
Quality Window Cleaning

Jeg er startet som selvstændig (har dog mange år i branchen) og Fenster giver mig alt det, som jeg har behov for til en god pris.

Fenster er en god og simpel løsning, som er nem at komme i gang med. Den holder styr på mine abonnementskunder og planlægger dagene efter mit behov.

Daniel, Indehaver
Far til fire vinduespolering

Vi skiftede fra Skvizbiz til Fenster, da Skvizbiz var for besværlig og uoverskueligt for os at bruge. Med Fenster har vi fået et godt og brugervenligt program, der er nemt at bruge og gør hverdagen nemmere for os.

Vi bruger primært programmet til abonnementer, men har også kunder, der selv booker online ind i vores kalender. Den nye integration til Dinero gør det super nemt at sende og bogføre faktura på få sekunder.

Derudover er teamet bag Fenster søde og hjælpsomme, når vi har spørgsmål.

Suna Schütt, Indehaver
FENSTERPUDS

Jeg brugte tidligere Previsto, men Fenster fungerer bedre for mig, da det er bygget specifikt til vinduespudsere, og gør det super nemt både at håndtere abonnementskunder og online bestillinger.

Jeg sparer rigtig meget tid på administration og slipper for at snakke priser og leveringstidspunkter med kunderne. I stedet kan jeg bruge min tid på det, jeg er bedst til, nemlig at pudse vinduer og give kunderne en fantastisk service.

Jeg er rigtig glad for Fenster og så er supporten også rigtig god!

Flemming Høgsberg, Indehaver
FH Polering

Uden Fenster ville vi slet ikke kunne håndtere så mange bestillinger. Vi sparer rigtig meget tid og kunderne synes, at online bestilling på Fenster er super nem.

Steven W., Indehaver 
Sweepers

Jeg er rigtig glad for Fenster. Det gør min hverdag meget nemmere og jeg slipper for at holde styr på kunder og aftaler.

Jeg synes også, det er dejligt, at Fenster automatisk minder kunderne om, at det er tid til at booke igen, hvis de ikke har tegnet et abonnement.

Fenster er nemt at bruge for både for mig og mine kunder.

Pernille Bisted, Indehaver 
Ruder Dame

Jeg kan ikke forestille mig at drive min virksomhed uden Fenster. Både mine kunder og jeg drager stor nytte af systemet - det er nemt og ligetil.

Martin Vilhelmsen, Indehaver
Valby Vinduespudsning

(Bemærk: Martin har lukket sin virksomhed 1/10-2020 pga en arbejdsskade)

Få en gratis demo

Få en gratis og uforpligtende demo af Fenster, så du kan se, hvordan Fenster fungerer og hvordan du kan få succes med Fenster.

Få gratis demo