Fensters mission

Fenster mission

Fensters mission er at bygge Danmarks absolut bedste og mest nyskabende program til vinduespudsere.

Vi har et ydmygt ønske om at gøre hverdagen nemmere, sjovere og grønnere for danske vinduespudsere ved at digitalisere og automatisere ensformige, kedelige og komplekse administrationsopgaver.

I særdeleshed ønsker vi at skabe innovation ved at nytænke planlægningen og optimeringen af ordrer og kørselsruter, da det er et område, der er kendetegnet af stor branchespecifik kompleksitet og derfor traditionelt ikke er blevet løst på en særlig hensigtsmæssig måde.

Af samme grund er der store gevinster at høste ved at nytænke måden, som branchens planlægningsbehov løses på. Gevinster som kan komme danske vinduespudsere tilgode.

Teamet bag Fenster

Fenster founders

Fenster er grundlagt i 2018 af vennerne Mikkel og Klaus med et brændende ønske om at bygge en nyskabende og nytænkende løsning til danske vinduespudsere.

Mikkel og Klaus venskab startede helt tilbage i 2003, hvor vi lærte hinanden at kende på ingeniørstudiet. Siden da har vi hver især fået familier og er i dag bosat i hhv. Brønshøj og Dyssegård lidt uden for København.

Vi er begge drevet af en indre skaberkraft og har et stærkt ønske om at bygge nye, innovative løsninger, der gør en reel og mærkbar forskel for mennesker i hverdagen.

Siden vi startede Fenster har vi talt med over 200+ vinduespudsere for at opbygge en dyb og grundig forståelse af branchen, samt branchens udfordringer og behov, så vi på den baggrund kan bygge den absolut bedste og mest nyskabende løsning til branchen.

happy people

Fenster Partnere

Håndslag

Vores kunder er Fenster Partnere, fordi vi ser hinanden som Partnere med et fælles mål, nemlig at bygge og drive stærke, succesfulde virksomheder.

Vi indgår i en åben dialog med Fenster Partnere om deres forretning og deres udfordringer. Vi lytter til ønsker og behov fra et hverdagsperspektiv og fra et større perspektiv.

Vi ønsker at forstå vores Partneres udfordringer. Men vi vil også forstå, hvorfor det er en udfordring, og hvorfra udfordringen kommer. For med en bredere og dybere forståelse af en udfordring, kan vi løse den endnu bedre og bringe nytænkning og ny teknologi i spil.

Vi ønsker at tilbyde en stærk platform, der giver Fenster Partnere de absolut bedste muligheder for at få success med deres virksomhed ved at frigøre dem fra tyngden af administrativ besvær og i stedet løfte dem til nye højder.

Hver eneste gang vi indgår i dialog og forbedrer Fenster programmet, kommer det alle Fenster Partnere tilgode, så vi alle kan drive endnu mere effektive og succesfulde virksomheder.

Derfor navnet Fenster Partnere.

Fensters værdier

Fenster logo

Vi har et par simple, men centrale værdier, som vi bruger som pejlemærker hver eneste dag, når vi driver virksomehed og træffer beslutninger.

Vi er kundefokuserede. Vi lytter til vores kunder. Vi er her for vores kunder både i gode og svære tider. Vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi er partnere med et fælles mål om at spille hinanden bedre. Derfor hedder vores kunder Fenster Partnere.

Vi leverer kvalitet og innovation. Vi stræber efter at levere højeste kvalitet og nytænking i alt, vi beskæftiger os med. Fra produktudvikling med innovativ og brugervenlig funktionalitet, til samarbejde og kundeservice med højeste brugertilfredshed.

Vi handler med integritet. Vi er ordentlige, ansvarlige og respektfulde i måden, vi driver forretning og overfor omverden generelt. Vi siger det, vi gør, og gør det, vi siger.

Gør din hverdag nemmere. Tjen flere penge.

Tilmeld dig Fenster nu

Ingen bindingsperiode og 14 dages fuld returret