Det siger de andre vinduespudsere

Hos Fenster ønsker vi glade og succesfulde partnere. Vores mål er at lave det bedste program til vinduespudsere i Danmark.

Kom i gang i dag!
customer logo fh

Jeg brugte tidligere Previsto, men Fenster fungerer bedre for mig, da det er bygget specifikt til vinduespudsere, og gør det super nemt både at håndtere abonnementskunder og online bestillinger.

Jeg sparer rigtig meget tid på administration og slipper for at snakke priser og leveringstidspunkter med kunderne. I stedet kan jeg bruge min tid på det, jeg er bedst til, nemlig at pudse vinduer og give kunderne en fantastisk service.

Jeg er rigtig glad for Fenster og så er supporten også rigtig god!

FH Polering

Flemming Høgsberg, Indehaver
customer logo bfs

Det var super let at komme i gang med Fenster og meget nemmere at bruge end Skvizbiz. Jeg skulle bare oprette kunderne og så kørte det helt automatisk.

Jeg slipper for besværet med at administrere ruter, f.eks. at oprette nye ruter, lægge kunder ind på de rigtige ruter og dele ruter op, når de bliver for store osv. Fenster planlægger det hele 100% automatisk og jeg sparer mange kilometer på min kørsel.

Fakturering via Dinero sker med et enkelt klik, så det kan ikke gøres nemmere. Og så er Fenster altid flinke til at hjælpe, når jeg har spørgsmål.

BFS Polering

Benjamin Strøbeck, Indehaver
customer logo qwc

Jeg har over 30 år i branchen og har derfor prøvet mange af de traditionelle programmer til vinduespudsere. Men ingen kan det samme som Fenster.

Med Fenster modtager jeg rigtig mange privat-bestillinger hver eneste måned via min hjemmeside, samtidig med at jeg også bruger Fenster til mine abonnementskunder.

Min omsætning på privatkunder er steget markant, efter jeg er startet med Fenster. Jeg synes, at Fenster er det bedste, der er sket for branchen i mange år.

Quality Window Cleaning

Jack Kimbork, Direktør
customer logo dlvp

Fenster har gjort både mit arbejdsliv og hverdag meget nemmere. Jeg startede med Excel-ark, men fandt hurtigt ud af, at det var for tidskrævende.

Ved at introducere mig for Fenster har Klaus og Mikkel åbnet en ny verden for mig.

Som nystartet virksomhed, med Excel-ark og sved på panden, kan jeg nu være familiefar, imens Fenster holder styr på det administrative.

Den Lille Vinduespudser

Kasper Holst, Indehaver
customer logo borg

Vi er rigtig glade for Fenster. Det er et super program, som er intuitivt og brugervenligt, og som gør vores hverdag meget nemmere.

Jeg kan f.eks. åbne dagsprogrammet på mobilen med 1 klik og se alle dagens opgaver. Jeg kan afslutte en opgave og sende en faktura med 3 klik. Virkelig tidsbesparende i en travl hverdag.

Fensters måde at oprette abonnementer er også sublim. Den sørger for, at vi får lagt kunderne ind i de rigtige uger, helt uden at vi skal bøvle med ruter og kundegrupper.

Vores virksomhed Borg har eksisteret i ca. 8 år og vi er 3 medarbejdere. I alt har vi mere end 50 års erfaring.

Tidligere anvendte vi Previsto, men måtte opgive det, da det var for bøvlet og tidskrævende. Og tit lavede den også ruter, som var helt skøre. Det slipper vi heldigvis også for med Fenster. Her er ruteplanlægningen perfekt.

For os er Fenster ligesom en ekstra medarbejder, der tager sig af alle de kedelige, administrative opgaver men til en brøkdel af prisen. Vi har faktisk ikke råd til at undvære Fenster.

Det er en stor fornøjelse af være Fenster Partner.

Borg

Fie Asmussen, Indehaver
customer logo ands ejendomsservice

Vi bruger Fenster idag og er virkelig glade for det. I starten var vi lidt i tvivl, da vi også tilbyder rengøring, men vi traf beslutningen og delte arbejdet op, og vi fortryder ikke et sekund.

Fenster er meget nemt at bruge og kombineret med Dinero er det nærmest på autopilot, da man hverken skal sætte tusind flueben eller ha' hjælp af en ven til at lave regelsæt ligesom i vores tidligere program.

Dertil, hvis man har brug for hjælp med Fenster, så er servicen helt i top.

Det samme siger mine kunder om den professionelle kundeservice, de oplever igennem programmet via påmindelser/beskeder, samt ordre- og abonnementsbekræftelser.

Jeg håber, Fenster videreudvikler løsningen, så jeg også kan få min rengøring ind over.

Ands Ejendomsservice ApS

Andreas Sandager, Ejer

Glade Fenster Partnere

Aktive abonnementsaftaler i systemet

Ordrer planlagt og leveret

Månedlige bestillinger online
(april '23)

customer logo magnus

Fenster har formået at lave et super brugervenligt og intuitivt online bookingsystem for både kunden og vinduespudseren.

Med Fenster slipper man for at bruge tid på at aftale pris og tidspunkt med kunden, da det hele er automatiseret.

Derudover har Fenster lavet et samarbejde med Dinero der gør, at man med et enkelt klik kan sende en faktura afsted til kunden via Fensters bookingsystem. Virkelig smart og tidsbesparende!

Stor anbefaling herfra.

Magnus Vinduespolering

Magnus Hansen, Ejer
customer logo hareskov

Jeg er meget glad for Fenster. Det er et godt og professionelt system, som sparer mig for meget tid hver eneste dag.

Der er styr på mine kunder og aftaler. Fakturering og bogføring med et enkelt klik. Super nemt at oprette nye abonnementer og få lagt dem ind i de rigtige uger. Og ruteplanlægningen spiller bare.

Jeg er glad for Fenster og vil med glæde anbefale det til andre.

Hareskov Vinduespudsning

Ulrik Neergaard-Holm, Indehaver
customer logo vores polering

Efter vi er startet med Fenster, kan vi bruge meget mere tid på kunderne. Nu bruger vi ikke unødig tid på det administrative, det klarer Fenster for os, og vi kan i stedet lave det, som vi brænder for!

Fenster support er altid klar til at hjælpe os hurtigt videre, så det hele fungerer super godt.

Vores arbejdsdag er lige til at gå til, når vi bruger Fensters dagsprogram på mobilen, hvor ruterne er automatisk planlagt for os, og som linker super hurtigt op til GPS'en, så vi nemt og hurtigt kan komme videre til næste kunde.

Det er super at være Fenster Partner!

Vores Polering

Kathrine Hansen, Medejer
customer logo kk

Jeg er startet som selvstændig og hold nu op, hvor har Fenster taget godt imod mig.

Jeg havde masser af spørgsmål, som jeg ikke rigtig kunne finde svar på, men efter jeg fik taget kontakt til Fenster, har de virkelig hjulpet mig og det betyder virkelig en helt masse.

Nu har jeg blevet Fenster Partner og de har hjulpet mig frem og alt spillede allerede efter første dag, da det var så nemt og enkelt.

Så Fenster, jeg glæder mig til mange flere år med jer.

KK Vinduespolering

Kemal, Ejer
customer logo ks vinduespolering

Fenster er et uundværligt værktøj i dagligdagen til at holde styr på kunderne, ruteplanlægning mm. Så arbejder Fenster fortrinligt sammen med Dinero, så alt det praktiske bare kører automatisk.

Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan jeg skulle holde styr på det hele uden Fenster. Det ville være både tidskrævende og besværligt.

Fenster er det perfekte software til enhver vinduespudser og så er det under konstant udvikling. Folkene bag er lydhør overfor ideer og nye tiltag/tilføjelser til det allerede velfungerende program.

KS Vinduespolering

Klaus Schrøder, Ejer
customer logo pro

Jeg valgte Fenster efter en rigtig god dialog med en masse spørgsmål fra min side. Folkene bag Fenster er utrolig hjælpsomme og meget hurtige til at svare tilbage og lave eventuelle rettelser.

Det er meget nemt at holde styr på sine kunder i den automatiske kalender, som sparer mig for en masse tid, som jeg i stedet kan bruge på at pudse.

Pro Vinduespolering

Patrick Christoffersen, Indehaver
customer logo fartilfire

Jeg er startet som selvstændig (har dog mange år i branchen) og Fenster giver mig alt det, som jeg har behov for til en god pris.

Fenster er en god og simpel løsning, som er nem at komme i gang med. Den holder styr på mine abonnementskunder og planlægger dagene efter mit behov.

Far til fire vinduespolering

Daniel, Indehaver
customer logo sweepers

Uden Fenster ville vi slet ikke kunne håndtere så mange bestillinger. Vi sparer rigtig meget tid og kunderne synes, at online bestilling på Fenster er super nem.

Sweepers

Steven W., Indehaver

Få en gratis demo

Få en gratis og uforpligtende demo af Fenster, så du kan se, hvordan Fenster fungerer og hvordan du kan få succes med Fenster.

Få en gratis demo