Oplev en ny verden med Fenster

Få en ny hverdag, når kalenderen planlægges 100% automatisk med både online bestillinger og abonnementsopgaver.

Fenster er din vej til succes

Fenster er et nyt og unikt koncept, som gør det nemt for dig både at køre “traditionelle” abonnementskunder og modtage online bestillinger fra nye kunder. 

Det kræver hverken ekstra planlægning eller mere snak med kunderne. Det hele kører 100% automatisk og du skal blot tænke på at pudse vinduer.

Modtag bestillinger uden at røre en finger

Med Fensters indbyggede bestillingsmodul kan dine kunder nemt bestille vinduespudsning online. Fenster beregner prisen automatisk, kunden vælger et ledigt tidspunkt og bestillingen er gennemført på under to minutter. 

Bestillingsmodulet tilpasses nemt med dit virksomhedslogo og -farver, så kunderne med det samme føler sig hjemme og samtidig får adgang til en moderne, online bestilling, der virker perfekt på både mobil, tablet og computer. 

Du giver dine kunder en suveræn oplevelse online, så de nemt kan bestille vinduespudsning, uden at du behøver røre en finger.

Øg din indtjening

For at øge din indtjening skal du have fokus på både at skaffe nye kunder og fastholde de eksisterende. Fenster kan hjælpe dig med begge dele: 

 • Du kan skaffe kunder online med Fensters bestillingsmodul, hvor kunderne selv kan booke på få minutter, uden at du bliver involveret. 
 • Du kan fastholde kunderne med en abonnementsaftale, eller med automatisk påmindelse til de kunder, som ikke ønsker abonnement. 

Drop de kedelige opgaver

Bruger du for meget tid på kedelige opgaver og for lidt på at køre penge hjem? 

 • Snakker og skriver du med kunder på telefon, sms og e-mail?
 • Kører du ud og inspicerer boliger og kigger på Google street view? 
 • Indtaster og opdaterer du kunder og aftaler på computeren?
 • Planlægger og ændrer du kundegrupper og ruter på computeren? 

Med Fenster slipper du for kedelige opgaver og kan i stedet bruge tiden på at tjene penge og bruge tid med familie & venner.

Slip for telefonopkald, sms’er og e-mails

Fenster klarer bestillinger og priser helt automatisk, så du slipper for meget af kundekontakten. Kunderne bestiller online via din hjemmeside, hvilket er super nemt for både dig og kunderne:

 • Kunden får oplyst en pris på få sekunder
 • Kunden vælger selv en tid (som passer med din rute)
 • Kunden registrerer sine oplysninger
 • Kunden modtager bekræftelse på e-mail
 • Ordren lægges automatisk i din kalender

Få en gratis demo

Få en gratis og uforpligtende demo af Fenster, så du kan se, hvordan Fenster fungerer og hvordan din virksomhed kan drage nytte af Fenster.

Få gratis demo

Optimer din kørsel og tjen flere penge

Drop at bruge tid på ruteplanlægning. Fenster planlægger og optimerer din kørsel 100% automatisk. Du skal hverken oprette ruter eller kundegrupper, eller bruge tid på at flytte rundt på kunderne for at optimere dine ruter.

Vi holder styr på alle dine opgaver - både fra online bestillinger og abonnementer - og optimerer automatisk din kalender, så du får mindst muligt kørsel og størst muligt indtjening.

Lad Fenster holde styr på kunder og aftaler

Hver medarbejder har en smart kalender, der automatisk holder styr på alle opgaver - uanset om de kommer fra online bestillinger eller fra abonnementer. 

Hos Fenster får du selvfølgelig også et kartotek over alle ordrer, abonnementer, prisaftaler mv., og derudover kan du downloade detaljerede rapporter i Excel-format.

Intelligent prisberegning

Det er oftest svært at give en pris til kunden uden at have set boligen først eller uden at skulle stille mange besværlige spørgsmål: 

Er det hus eller lejlighed? Hvor stor er boligen? Hvor mange plan? Hvilken type vinduer? Kan de tages udefra? Er der sprosser? Er det gamle, kittede vinduer? Er der forsats?

Hos Fenster har vi indsamlet data fra titusindvis af boliger, som vi kombinerer med geografisk data og avancerede algoritmer, hvilket betyder, at vi kan beregne priser, der passer til netop dine kunder og områder, med stor nøjagtighed.

Øg din omsætning med flere eksklusive funktioner

Med Fenster får du adgang til flere eksklusive funktioner, som hjælper dig med at øge din omsætning, f.eks: 

 • Kør med en højere timepris for udvalgte områder, f.eks. nord for København. 
 • Få automatisk et højere kørselsgebyr, hvis du skal køre langt til opgaven.
 • Giv skarpe priser med Fensters intelligente prisberegner, som automatisk lærer dine områder at kende. 
 • Brug kampagnekoder til at tiltrække nye kunder og øge omsætningen

Fenster er unik i markedet og arbejder 100% for din success!  

Forstå din virksomhed i dybden

Uanset om du er nystartet eller erfaren vinduespudser, så er det vigtigt at forstå, hvad der kører godt og hvad du kan gøre bedre i din virksomhed.

Den indsigt får du med Fenster. Vi giver dig nøgletal på din virksomhed, så du kan forstå f.eks. hvor din omsætning kommer fra, hvad du tjener i timen, hvor dine kunder bor, hvad du gns. tjener på en opgave og meget mere. 

Når du får indsigt i din virksomhed, er det også meget nemmere at forstå, hvordan du kan forbedre den.

Vejen til din succes går via Fenster

Kom nemt i gang med Fenster - Vi hjælper dig hele vejen. 

Kom i gang nu!