Oplev en ny verden med Fenster

Få en ny hverdag, hvor kalenderen planlægges 100% automatisk med både online bestillinger og abonnementsopgaver.

Kom i gang i dag!

Fenster er et program i særklasse

Fenster er en innovativ, visionær og unik løsning, som gør det nemt for dig at køre både abonnementskunder og modtage bestillinger online uden at gå på kompromis med kørslen.

Fenster sørger for optimeret kørsel og tilbyder kun tidspunkter til kunderne, som passer med dine øvrige opgaver på dagen.

Derfor kommer du aldrig til at gå på kompromis med en optimal ruteplanlægning, selvom du åbner op for online bestilling.

happy people jumping

Øg din indtjening

For at øge din indtjening skal du have fokus på både at skaffe nye kunder, fastholde de eksisterende og optimere brugen af din tid. Fenster kan hjælpe dig med det hele:

 • Du kan skaffe kunder online med Fensters bestillingsmodul, hvor kunderne selv kan booke på få minutter, uden at du bliver involveret.
 • Du kan fastholde kunderne med en abonnementsaftale og bruge automatisk påmindelse til de kunder, som ikke ønsker abonnement.
 • Du kan spare mange kilometer på vejen med Fensters helt unikke opgave- og kørselsoptimering, og dermed i praksis opnå en langt højere timepris.
 • Du kan fakturere og bogføre automatisk via Dinero og dermed frigøre mere tid til at tjene penge.
money illustration
happy people

Fenster har håndteret mere end

16.000+

online bestillinger

Ruteplanlægning uden sidestykke

Når dine opgaver ligger på ruten, som perler på en snor, kan du opnå en effektiv, høj timeløn og tjene rigtig gode penge som vinduespudser. Derfor er det altafgørende for din succes at have en god ruteplanlægning.

Derfor har vi hos Fenster implementeret markedets formodentlig mest avancerede algoritme til at optimere din kørsel. Og det gode er, at det kører automatisk.

Derfor behøver du heller ikke at oprette og vedligeholde ruter, inddele dine kunder i ruter og bruge tid på at vedligeholde og optimere dem. Fenster klarer det for dig.

route map comparision

Modtag bestillinger uden at røre en finger

Med Fensters indbyggede bestillingsmodul kan dine kunder nemt bestille vinduespudsning online. Fenster beregner prisen automatisk, kunden vælger et ledigt tidspunkt og bestillingen er gennemført på under to minutter.

Bestillingsmodulet tilpasses nemt med dit virksomhedslogo og -farver, så kunderne med det samme føler sig hjemme og samtidig får adgang til en moderne, online bestilling, der virker perfekt på både mobil, tablet og computer.

Du giver dine kunder en suveræn oplevelse online, så de nemt kan bestille vinduespudsning, når det passer dem, og uden at du behøver røre en finger.

illustration man with phone

Drop de kedelige opgaver

Bruger du for meget tid på kedelige opgaver og for lidt på at køre penge hjem?

 • Snakker og skriver du med kunder på telefon, sms og e-mail?
 • Kører du ud og inspicerer boliger, kigger på Google street view og Skråfoto?
 • Indtaster og opdaterer du kunder og aftaler på computeren?
 • Planlægger og ændrer du kundegrupper og ruter på computeren?
 • Bruger du tid på manuel fakturering og bogføring?

Med Fenster slipper du for kedelige opgaver og kan i stedet bruge tiden på at tjene penge og bruge tid med familie & venner.

illustration office working

Automatisk fakturering og bogføring

Manuel fakturering og bogføring kan tage mange timer hver eneste uge. Tid som i stedet kunne være brugt på at pudse vinduer og tjene penge.

Fenster har et godt samarbejde og en stærk integration med Dinero, som gør det muligt for dig at sende en faktura til kunden og bogføre salget helt automatisk i Dinero med blot et enkelt klik i Fenster, når du afslutter en opgave.

Fensters integration med Dinero supporterer både MobilePay MyShop og MobilePay Invoice, så kunderne nemt kan betale regningen, og du får dine penge til tiden.

Samlet set vil du spare mange timer hver eneste uge. Tid, som du i stedet kan bruge på at tjene penge eller have det sjovt.

dinero logo

Få en gratis demo

Få en gratis og uforpligtende demo af Fenster, så du kan se, hvordan Fenster fungerer og hvordan din virksomhed kan drage nytte af Fenster.

Få en gratis demo

Slip for telefonopkald, sms’er og e-mails

Fenster klarer bestillinger og priser helt automatisk, så du slipper for meget af kundekontakten. Kunderne bestiller online via din hjemmeside, hvilket er super nemt for både dig og kunderne:

 • Kunden får oplyst en pris på få sekunder
 • Kunden vælger selv en tid (som passer med dine øvrige opgaver)
 • Kunden registrerer sine oplysninger
 • Kunden modtager bekræftelse på e-mail
 • Ordren lægges automatisk i din kalender
illustration of phone booking

Optimer din kørsel og tjen flere penge

Drop at bruge tid på ruteplanlægning. Fenster planlægger og optimerer din kørsel 100% automatisk. Du skal hverken oprette ruter eller kundegrupper, eller bruge tid på at flytte rundt på kunderne for at optimere dine ruter.

Vi holder styr på alle dine opgaver - både fra online bestillinger og abonnementer - og optimerer automatisk din kalender, så du får mindst muligt kørsel og størst muligt indtjening.

illustration of a map

Lad Fenster holde styr på kunder og aftaler

Hver medarbejder har en smart kalender, der automatisk holder styr på alle opgaver - uanset om de kommer fra online bestillinger eller fra abonnementer.

Hos Fenster får du selvfølgelig også et kartotek over alle ordrer, abonnementer, prisaftaler mv., og derudover kan du downloade detaljerede rapporter i Excel-format.

illustration of a calendar

Intelligent prisberegning

Det er oftest svært at give en pris til kunden uden at have set boligen først eller uden at skulle stille mange besværlige spørgsmål:

Er det hus eller lejlighed? Hvor stor er boligen? Hvor mange plan? Hvilken type vinduer? Kan de tages udefra? Er der sprosser? Er det gamle, kittede vinduer? Er der forsats?

Hos Fenster har vi indsamlet data fra titusindvis af boliger, som vi kombinerer med geografisk data og avancerede algoritmer, hvilket betyder, at vi kan beregne priser, der passer til netop dine kunder og områder, med en fornuftig nøjagtighed.

illustration of data collection

Flere eksklusive funktioner til at øge din omsætning

Med Fenster får du adgang til flere eksklusive funktioner, som hjælper dig med at øge din omsætning, f.eks:

 • Kør med en højere timepris for udvalgte områder, f.eks. nord for København.
 • Få automatisk et højere kørselsgebyr, hvis du skal køre længere til opgaven.
 • Giv online priser med Fensters intelligente prisberegner
 • Send automatisk påmindelse om genbestilling til kunder, som ikke ønsker abonnement
 • Brug kampagnekoder til at tiltrække nye kunder og øge omsætningen

Fenster er unik i markedet og arbejder 100% for din success!

illustration of increasing revenue

Forstå din virksomhed i dybden

Uanset om du er nystartet eller erfaren vinduespudser, så er det vigtigt at forstå, hvad der kører godt og hvad du kan gøre bedre i din virksomhed.

Den indsigt får du med Fenster. Vi giver dig nøgletal på din virksomhed, så du kan forstå f.eks. hvor din omsætning kommer fra, hvad du tjener i timen, hvor dine kunder bor, hvad du gns. tjener på en opgave og meget mere.

Når du får indsigt i din virksomhed, er det også meget nemmere at forstå, hvordan du kan forbedre den.

illustration of reporting graphs

Vejen til din succes går via Fenster

Kom nemt i gang med Fenster - Vi hjælper dig hele vejen.

Kom i gang nu